- Silverstone Engeland


tijdschema


RB15

RB15


Max heeft wat te bewijzen.....

Vorig jaar was het Vettel die hem van achteren nam.Dat zal gezien de huidige prestaties van Ferrari niet nog eens gebeuren. Dat de einduitslag van de Formule 1 races toch wel vaak gebaseerd is op het lot is helaas maar al te vaak waar.

Gelukkig heeft RedBull volgens hun eigen zeggen de oorzaak van het verschil in prestatie's t.o.v. Mercedes gevonden.....

Dat laatste boezemt wel vertrouwen in. Tijdens de eerste training had Max de snelste tijd. Nu zegt dat nog niet zoveel want de kwalificatie-modus van Mercedes is doorslaggevend. Maar toch, hij eindigde niet in de middenmoot en ook vóór Racingpoint. Op naar de tweede training.

De tweede training verliep wat Max betreft niet zo best. Hij kon, deels a.g.v. een hinderlijke Grosjean, niet verder komen dan een 14e tijd. Alexander Albon daarentegen bereikte de tweede tijd. RedBull heeft zijn zaakjes dus wel voor elkaar. Alleen jammer dat Albon zijn auto later aan gruzels reed. Werk aan de winkel voor de RedBull monteurs.
Ferrari kon weer geen potten breken en eindigde met een vierde en een achttiende tijd.

De derde vrije training gaf weer het beeld zoals we gewend zijn met Max op drie achter de beide Mercedessen en waarin Ferrari zich weer geen prominente plaats kon toebedelen.

Uitslag eerste vrije training: 1. Max en 2. Hamilton en 3. Stroll;
Uitslag tweede vrije training: 1. Stroll en 2 Albon; 14. Max;
Uitslag derde vrije training: 1 en 2 Mercedes; 3. Max;
Uitslag kwalificatie:??????????????

................

Prognose

Uitslagen 2019 vind je hier

Terug naar vorige pagina